Veelgestelde vragen zeep

Hoe kan ik een bestelling bij jullie plaatsen?
Als u een bestelling wilt doen, is het goed om eerst telefonisch contact te hebben met het zeepatelier. We kunnen dan uw wensen bespreken en eventuele oplossingen aangeven. Daarna zullen we u vragen om de bestelling per e-mail of fax aan ons te bevestigen.

Hoe lang moet ik wachten op mijn order?
Dat hangt helemaal af van de hoeveelheid zeep die u bestelt, en de drukte op ons atelier. Tijdens het telefonische contact voorafgaand aan uw bestelling kunnen we u een richtlijn geven wanneer de bestelling klaar kan zijn. Als u bijvoorbeeld 1.000 zeepjes bij ons bestelt, dan duurt het een maand. Bestelt u er 20 dan kan het soms dezelfde dag al klaar zijn. Let wel: dit zijn indicaties.

Als ik veel bestel krijg ik dan korting?
Ja, bij afname van 50 stuks krijgt u 10% korting op de zeepjes.
Bij afname vanaf 100 stuks ontvangt u 15% korting.
Vaste, zakelijke klanten krijgen vanaf 20 stuks 15% korting.
De korting geldt niet voor de verzendkosten.

Versturen jullie ook per post en zo ja wat kost dat?
Vanwege de kwetsbaarheid van onze zeepjes is het verstandiger om de zeep bij ons op te halen. Maar als u wilt dat we de zeepjes versturen, dan doen we dat. We verpakken ze goed, maar versturen ze wel op uw risico. We versturen de zeep met de daarvoor geldende TPG tarieven, plus € 1,50 servicekosten.

Kunnen jullie alle kleuren zeepjes maken?
We kunnen héél veel verschillende kleuren zeep maken. Wilt u een specifieke kleur dan zullen we u vragen om een voorbeeld op te sturen. Omdat het kleuren van de zeepjes een ambachtelijk proces is, kunnen er per bestelling lichte kleurafwijkingen optreden.

Let op: de minimale afname per kleur is 20 stuks. Vier kleuren nodig? Dan bestelt u dus minimaal 80 zeepjes.

Kan er tekst in mijn zeepjes?
Jazeker! Door de ambachtelijke handmatige manier van zeepmaken kunnen we een tekst naar keuze in de zeepjes drukken. We doen dit geheel kosteloos in een standaard lettertype en grootte.

Let op: per tekst is de minimale afname 20 stuks. Heeft u 3 verschillende teksten dan is de minimum bestelling dus 60 stuks.

Kan mijn bedrijfslogo in de zeep gedrukt worden?
We kunnen een stempel laten maken van het logo of de afbeelding die u in de zeep wilt laten drukken. Wij bereken de kosten van deze stempel dan aan u door. Reken op ongeveer € 25 á € 50, afhankelijk van de grootte.

Wat zijn de ingrediënten van de zeep?
Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Palm Acid, Glycerin, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, 42090:2, 19140:1,15850:2, 7749, 77499, 77492, 72718, 77742, 77891, parfumolie

Is er een minimum bestelhoeveelheid?
Zeepjes kunnen besteld worden vanaf 20 stuks in dezelfde kleur, vorm en tekst.
Wilt u bijvoorbeeld 3 verschillende kleuren, dan is de minimale bestelhoeveelheid 60 stuks.
Of wilt u bijvoorbeeld 2 verschillende teksten, dan is de minimale afname 40 stuks.

Veelgestelde vragen kaarsen

Hoe lang brandt een kaars?
Hoe lang een kaars brandt hangt af van de dikte en lengte van de kaars. Hoe dikker de kaars hoe langer deze brandt. Een dineerkaars met een doorsnee van 24mm en een lengte van 30cm brandt ongeveer 7 tot 8 uur.

Wat wordt verstaan onder ambachtelijk?
Ambachtelijk houdt in dat het proces van het maken van een kaars volledig met de hand gebeurt. Zo wordt het lont opgespannen en gedompeld laag op laag totdat de kaars de juiste dikte heeft. Onze kaarsen staan voor kwaliteit en zijn gemaakt van de beste materialen zoals zuivere paraffine, kwaliteitspigment en de perfecte pit. Een ambachtelijke kaars brand gelijkmatiger en langer.

Wat voor kaarsen kunnen jullie maken?
Wij kunnen gietkaarsen maken in alle vormen en dineerkaarsen in diverse hoogtes en diktes. Alle kaarsen kunnen gekleurd worden in de nieuwste trendkleuren. Kijk even in de prijslijst, daar vind je veel verschillende mogelijkheden van de kaarsen die we maken.

Is er een mogelijkheid tot korting?
Korting wordt gegeven naar gelang de grootte van de order.

Hoe snel kan ik mijn order verwachten?
De snelheid van de order heeft voornamelijk te maken met de soort kaars die wordt besteld. Het maken van een handmatig product is soms een langzaam proces. Als er tijdig een order wordt besteld kan in overleg met het kaarsenatelier worden bepaald wanneer deze klaar is.


Terug naar de site