Veelgestelde vragen zeep

Hoe kan ik een bestelling bij jullie plaatsen?
Als u een bestelling wilt doen, is het goed om eerst telefonisch contact te hebben met het zeepatelier. We kunnen dan uw wensen bespreken en eventuele oplossingen aangeven. Daarna zullen we u vragen om de bestelling per e-mail of fax aan ons te bevestigen.

Hoe lang moet ik wachten op mijn order?
Dat hangt helemaal af van de hoeveelheid zeep die u bestelt, en de drukte op ons atelier. Tijdens het telefonische contact voorafgaand aan uw bestelling kunnen we u een richtlijn geven wanneer de bestelling klaar kan zijn. Als u bijvoorbeeld 1.000 zeepjes bij ons bestelt, dan duurt het een maand. Bestelt u er 20 dan kan het soms dezelfde dag al klaar zijn. Let wel: dit zijn indicaties.

Als ik veel bestel krijg ik dan korting?
Ja, bij afname van 50 stuks krijgt u 10% korting op de zeepjes.
Bij afname vanaf 100 stuks ontvangt u 15% korting.
Vaste, zakelijke klanten krijgen vanaf 20 stuks 15% korting.
De korting geldt niet voor de verzendkosten.

Versturen jullie ook per post en zo ja wat kost dat?
Vanwege de kwetsbaarheid van onze zeepjes is het verstandiger om de zeep bij ons op te halen. Maar als u wilt dat we de zeepjes versturen, dan doen we dat. We verpakken ze goed, maar versturen ze wel op uw risico. We versturen de zeep met de daarvoor geldende TPG tarieven, plus € 1,50 servicekosten.

Kunnen jullie alle kleuren zeepjes maken?
We kunnen héél veel verschillende kleuren zeep maken. Wilt u een specifieke kleur dan zullen we u vragen om een voorbeeld op te sturen. Omdat het kleuren van de zeepjes een ambachtelijk proces is, kunnen er per bestelling lichte kleurafwijkingen optreden.

Let op: de minimale afname per kleur is 20 stuks. Vier kleuren nodig? Dan bestelt u dus minimaal 80 zeepjes.

Kan er tekst in mijn zeepjes?
Jazeker! Door de ambachtelijke handmatige manier van zeepmaken kunnen we een tekst naar keuze in de zeepjes drukken. We doen dit geheel kosteloos in een standaard lettertype en grootte.

Let op: per tekst is de minimale afname 20 stuks. Heeft u 3 verschillende teksten dan is de minimum bestelling dus 60 stuks.

Kan mijn bedrijfslogo in de zeep gedrukt worden?
We kunnen een stempel laten maken van het logo of de afbeelding die u in de zeep wilt laten drukken. Wij bereken de kosten van deze stempel dan aan u door. Reken op ongeveer € 25 á € 50, afhankelijk van de grootte.

Wat zijn de ingrediënten van de zeep?
Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Palm Acid, Glycerin, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, 42090:2, 19140:1,15850:2, 7749, 77499, 77492, 72718, 77742, 77891, parfumolie

Is er een minimum bestelhoeveelheid?
Zeepjes kunnen besteld worden vanaf 20 stuks in dezelfde kleur, vorm en tekst.
Wilt u bijvoorbeeld 3 verschillende kleuren, dan is de minimale bestelhoeveelheid 60 stuks.
Of wilt u bijvoorbeeld 2 verschillende teksten, dan is de minimale afname 40 stuks.


Terug naar de site